Ekonomiassistent

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 400 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Information om Förvaltning i Östersund AB:
Förvaltning i Östersund AB är en ekonomisk förvaltare med ca 450 fastighetsägare där merparten är bostadsrättsföreningar. Förvaltning i Östersund AB är ett helägt dotterbolag till Riksbyggen. Vi har vårt kontor i Östersund där vi är ca 40 medarbetare som hanterar all leverans till våra kunder.

Är du en fena på Excel? Är ekonomi din passion? Är service en självklarhet för dig och gillar du att ha roligt på jobbet?

Då är du den vi söker!

Vi söker efter ekonomiassistenter som drivs av att göra det bästa för kunden. Arbetet innefattar dagliga löpande hanteringen, såsom månadsavstämningar, kund- och leverantörsreskontra, hantering av lägenhetsregister, registrering av avtal och påminnelsehantering. Samt mycket kontakt med styrelsen i olika ärenden, både små och stora. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har lägst gymnasieekonom utbildning eller likvärdig annan utbildning såsom KY utbildning inom ekonomi. Som person är du stresstålig, är van att ha många saker på gång samtidigt och kunna prioritera. Det är mycket kontakt över mail och telefon med kund så du är social och serviceinriktad. 

Vi arbetar tillsammans som grupp, men i och med att man har hand om sina egna föreningar så jobbar man mycket under eget ansvar, då krävs det att du är noggrann och förstår hur och varför saker ska göras på vissa sätt, samt konsekvenserna som kan bli om det blir fel. 

Just nu söker vi nya medarbetare och dels för ett vikariat och dels för tillsvidareanställning.


Anställningsform:
Vikariat
Tillsvidare föregått av provanställning

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så ansök redan idag, sista ansökningsdatum är 31 december.

Du söker genom att skicka in ansökan till rekrytering@rbekonomi.se
Skriv i ämnesraden vilken tjänst du är intresserad av.

Kontaktpersoner
Gruppchef Marielle Hult, 072-854 38 37
VD Susanne Lindh, 018-189725

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.